Søk i denne bloggen

søndag 8. januar 2012

Søndag

I dag starta eg dagen i kyrkja. Monica er konfirmant i år og i dag var det KRIK gudstjeneste. Det var ei kjekke stund i kyrkja  med masse fin sang og fine lysbilder. Det var to jenter som leda sangen , og så var det Nobu som viste lysbilder under preika( handla om Jesus som ungdom) og fin film som var filma under KRIK Fitjar sin 10 års jubileumsfest. Nobu er ein prest fra japan. Er litt vansleligt å forstå alt han seier, men det går stort sett fint. Han er veldig populer blant ungdommen i bygda. Nok om da......

Etter møte for konfirmant foreldre var det rett heim , og rett i malekler. Spisebordstolene fekk siste strøk med maling, og så var det igang med neste prosjekt. Har grunna ein slagbenk som og skal bli kvit. Den skal eg ha i stova ilag med spisebordet ( bilde kommer seinare, når alt er ferdigt. )

Bilde over er av seksjonen som eg bytta til meg hos svigermor. Har ein del av seksjonen igjenn som er trekvit fremdeles , men den står gjøymt i kjellaren. Kanskje den kommer fram ein gang. No blir det litt   Tv tid  .                                                                                                                                                                                                                            
                                           
Ha ein fine søndagskveld


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar