Søk i denne bloggen

mandag 30. januar 2012

Kjøkken

Ny veka, nye muligheter. I helgen har eg jobbet seint både fredag og lørdag + hafo cup på lørdagen. Det vil si lita tid til andre ting. På søndag fekk me besøk av foreldra mine. Mamma skal sy hardangerbunad til konfirmanten, så det blir litt prøving underveis.

I dag kommer det litt bilder fra kjøkkenet. Holder på å pusse opp rommet, men er ikkje komt så langt på vei. Har malt dei to veggene som det ikkje er innredning på. (Fleire bilder kommer når rommet er ferdigt ).
Tallerkenhyllen på kjøkkenet kommer fra Ellos. Ikkje verdens beste kvalitet, men den duger til pynt. Veggene blir malt i skifergrå og pynten går i lyseblått. Synst den kombinasjonen er ganske fin.

Ingen hemmelighet at eg ELSKER sjokolade.Under tallerkenhyllen har eg ein liten benk, med puter i .

Bak kjøkkenhandkle er sikringskapet. Litt greit å få skjult det, siden det  ikkje noko vakkert syn for auga.

Teksten er på fransk, og betyr :
Velbekomme

I de senere år, er kjøkkenet blitt husets punkt. Derfor er det viktig å ha en hyggelig atmosfære, og alle aldrer kan føle seg vel. Den hyggelige stemningen er lett å skape med vakre tekstiler. Samle familien rundt et bord og ta deg tid til å snakke om hva du gjorde i dag .

Kanskje litt til ettertanke. Middagen blir stort sett slukt her i huset. For så å springe til neste aktivitet, som fotballtrening eller venner ..

Ha ein fine dag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar