FIRKLØVER SUKKSEKAKE
10 eggehviter
500 gr melis
200 g mandler
200 g hasselnøtter
100 g valnøtter
Alle nøttene males, mens eggehviter og melis vispes.
Bland alt sammen , dekk en langpanneform med bakepapir,
og hell røren i.
Stek kaken på 170 grader i ca 30 minutter.
Firkløverkrem:
400 g firkløversjokolade
1 kopp meierismør
1 kopp melis
litt kaffi
Bland alt sammen i ei panne, lite oppkok.
Has på kaken og frys kaken.
Gul krem :
10 eggeplommer'
200 g sukker
2 dl fløyte
2 ts vaniljesukker
kok opp og rør inn 150 g smør.
Smør kremen over kaken og frys igjenn.
Når den gule kremen er stiv, tar du kaken ut av frysen og dekker den med 6 dl stivpisket kremfløyte.
Kaken var knall god.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar